Ane Brun, Thomas Dybdahl og Jaga Jazzist på Romsdalsmuseet

Tre av landets mest framgangsrike artister samles til stor konsert på Romsdalsmuseets utescene lørdag 23. juli – Moldes egen stjerne Ane Brun åpner konserten – Jaga Jazzist er tilbake i Molde og Thomas Dybdahl & The Great October Sound avslutter kvelden.

Ane Brun

Moldes egen stjerne får æren av å åpne denne fantastiske lørdagen på Romsdalsmuseet! Med sine personlige tekster og vakre melodier har Ane Brun funnet veien til mange ører det siste året. Hvor enn du er finnes det en radio like i nærheten som spiller "My lover will go" og får deg til å stoppe opp et lite sekund bare for å nyte Anes unike stemme og gitarspill. Hun har greid det alle musikere drømmer om, nemlig å finne sin egen særegne stil. Mye har skjedd for Ane siden hun prøvde lykken som gatemusikant på ferie i Barcelona i 2001. På den tiden var hun fersk i gitarfaget, mens hun i dag spiller som om hun ble født med en gitar på fanget. Det sier litt om den utviklingen Ane Brun har vært igjennom som musiker, i løpet av kun få år. Nå lanseres den siste platen hennes "A Temporary Dive" i over 20 land og vi spår en stor framtid for artisten Ane Brun, fra Molde. Et raskt søk på Google på internet gir 106 000 treff på navnet "Ane Brun". Vi sier ikke mer..


Jaga Jazzist

Endelig tilbake! Sist de var i Molde tok de byens musikkelskende publikum med storm med sin helt spesielle blanding av moderne jazz fusion og elektronika.På deres nye album "What We Must" har de utviklet seg mot et episk rocka lydbilde med mer gitarer og en suggererende groove, mens de elektroniske elementene er dempet noe. Plata har fått strålende kritikker og en av de beskrivelsene som går igjen er "nyskapende". Jaga Jazzist greier nok en gang å fornye seg uten at de som liker "gamle Jaga" blir skuffet av den grunn. På Romsdalsmuseet vil de vise en gang for alle hvorfor de regnes som norges beste liveband!


Thomas Dybdahl and The Great October Sound

Thomas Dybdahl har markert seg som en av de mest spennende norske singer/songwriters de siste årene. Med sin magiske stemme og drømmende musikk viser Thomas Dybdahl vei i et landskap så vakkert og melankolsk at selv den tøffeste gutten i gata blir mo i knærne. Thomas Dybdahl har fått både Spellemannspris og Alarmpris for sine kritikerroste album der han gjør både vokal, gitarer, piano og munnspill selv. Den siste plata «One Day You'll Dance For Me, New York City» fikk utelukkende strålende kritikker og vi gleder oss stort til å høre ham trollbinde publikum på Romsdalsmuseet sammen med gjengen fra The Great October Sound.


NYHETER
Kjetil Møster årets unge internasjonale jazztalent.

LES MER
Vellykket Moldejazz avsluttet 23. juli
Den 45. jazzfestivalen i Molde ble en suksess med mange musikalske høydepunkt.
LES MER
Jormins kirketid

LES MER
Everything is Everything
Radka Toneff Minnefond 2005
Yrke: Vibrafonist
Uten nerve
- I have hope
Haynes for President!
Bojan Z – Et originalt fyrverkeri
Teater uten kulisser
Trio Mediæval
New Orleans til neste år med BTI Nordic?
Arild Andersen - Med kjerne i musikken
Dagspass på Moldejazz og ledige hotellrom!
EKSTRAKONSERT MED OLA KVERNBERG TRIO OG EBOU SECKA WOLOFF EXPERIENCE
Nyt klubbkveldene på Moldejazz!
Årets barneprogram og nytt barnemotiv
Ny samarbeidsavtale for Moldejazz
Moldejazz 2005 Programnyheter!
Ane Brun, Thomas Dybdahl og Jaga Jazzist på Romsdalsmuseet
Lauryn Hill til Moldejazz!
Artist in Residence 2005 - Arild Andersen
Første konserter ut for Moldejazz 2005
Årets Jazzkunstner 2005
Velkommen tilbake 17.-22. juli 2006!