Jazzkafe_2014-jpg-646.jpg
JAZZKAFEER

Konserter
Jazzkafé - Trond Aunan Trio
Lørdag 04. februar 13:00
Gratis
Kafe Kurt
Jazzkafé - Bech og Skeidsvoll New Orleans Band
Lørdag 18. februar 13:00
Gratis
Kafe Kurt
Let's get lost
Lørdag 04. mars 13:00
Gratis
Kafe Kurt
Jazzkafé - Kurt Sagen Jazzkvartett
Lørdag 18. mars 13:00
Gratis
Kafe Kurt
Jazzkafé - Ålesund Dixie
Lørdag 01. april 13:00
Gratis
Kafe Kurt
Jazzkafé - Storyville Storband
Lørdag 29. april 13:00
Gratis
Kafe Kurt
« Se hele programmet

Lørdager kl 13.00 | Kafe Kurt

4. februar: Trond Aunan Trio m/ Maj7 og Martin Vestre
Trioen spiller swingende, melodiske og harmoniske arrangement fra bl.a. Cole Porter og Duke Ellington song book. Trond Aunan trio består av Espen Krumpolc (tr), Erik Jenset (b) og Trond Aunan (p). Musikerne har sitt utspring i det lokale jazzmiljøet og Storyville Jazz Club.

18. februar: Bech & Skeidsvoll New Orleans Band: Pulserende og stemningsskapende jazzband i New Orleans stil. Dyktige, etablerte musikere fra Molde-miljøet. Velkingende band såvell i samspill som i solo sekvenser. Konserterte i New Orleans
høsten 2013. Flere oppdrag i Molde regionen både under Moldejazz og ellers i året. Gjør suksess i alle settinger fra klubber til større scener og opptrer ofte med gjester.
Gunnar Bech: trombone, Leiv Skeidsvoll: trompet, Lauritz Skeidsvoll: saxofon, Kjell Arne Vaagen: tuba, Torstein Fuglseth: banjo, Hans-Petter Gyldenskog: trommer

4. mars: Let's get lost:
Oppkalt etter Chet Bakers plate samler Arne Torvik (Molde) og Rune Sæter (Ålesund) sammen et helt nytt band for å ta oss med inn i en æra av swingende vokaljazz. Med standardjazzen som grunnlag forsones fogderier i både fløyelsmyke ballader og swing. Med i kompet er både Moldes eget grunnfjell Sindre Klykken på kontrabass, så vel som det unge stjerneskuddet Rino Sivathas på trommer. Let's get lost!

Rune Sæter - vokal
Arne Torvik - piano
Sindre Klykken - kontrabass
Rino Sivathas - trommer

18.mars: Kurt Sagen Jazzkvartett:
Kurt Sagen Jazz Kvartett. Kurt Sagen fikk smaken på jazz på trekkspill allerede tidlig på 60 tallet. Det var ikke Art Van Damm og Johnny Meijer som vekte interessen den gang, men Langevåg- musikeren Rangvald Weddegjerde. Sagen fikk i en periode være gitarist i dansetrioen hans. Det var den gang svingjazz var pop dansemusikk på mange festlokaler og ungdomshus i distriktet. Senere på 70 tallet og delvis 80 tallet hadde Weddegjerde en jazzkvartett med drevne musikere på gitar, bass og trommer. Musikken til Weddegjerde er både inspirator og forbilde når Sagen no har håndplukket musikere i lokalmiljøet til sin kvartett.

Håpet er å videreføre noe av den sounden som Weddegjerde skapte i sin jazzkvartett den gangen. Han var en ener på sitt instrument, og ville vært det enda om han hadde levd. Kvartettens medlemmer er Einar Longva - Trekkspill, Kurt Sagen - Gitar, Svein Hunnes - Kontrabass og Carlos Alberici - Trommer.

1. april: Ålesund Dixie:
Bandet ble startet i desember 2007 består av musikere fra Ålesund området. Musikerne er alle fra nærområdet og består av:

Leiv Staale Asaebø Klarinett
Geir Breivik Trompet og Vokal
Einar Longva Trombone
Sigbjørn Brunstad Gitar og Banjo
Odd Arne Risvik Bass
Alf Eide Trommer og Vokal

Bandet spiller Dixieland Jazz populært kalt " gladjazz" og det sies at når Ålesund Dixie spiller opp- rykker det i godfoten. Blant melodiene bandet spiller er det mange kjente og kjære fra Jazzens gullalder
Ålesund Dixie har med noen få unntak stort sett gitt konserter lokalt og det kan nevnes Jazzsirkelen i Ålesund og Molde, Teaterfabrikken i Ålesund , matfestivalen osv. Bandet har også spilt på Fjelljazz og har en opptreden på Sørlandet.

29. april: Storyville Storband