I b�de 2013, 2014 og 2015 har Moldejazz gjort seg fortjent til gullmerking fra Debio, etter minst 90 % godkjent �kologisk matservering under festivalen.
Gr�nn mat til bl� toner
Moldejazz sitt mange�rige prosjekt "Gr�nn mat til bl� toner" videref�res ved at festivalen har knyttet til seg en rekke underleverand�rer av �kologiske og kortreiste produkter. N�r Moldejazz satser p� mest mulig �kologisk mat, har det sin bakgrunn i et �nske om � formidle en forst�else av helhet i forholdet mellom menneske og natur. N�r vi velger �kologisk mat f�r vi produkter som ikke bare smaker godt, men som ogs� gj�r godt. For Moldejazz h�rer kvalitetsmusikk og �kologisk mat naturlig sammen. Matkvalitet er stikkord for samarbeidet med v�re mat-akt�rer. Man er ikke bare opptatt av det �kologiske, men ogs� av produktkvalitet, god smak og bruk av lokale og regionale leverand�rer.�