Vår miljøprofil |
|
|
Grønn mat til blå toner |
|
|
|
|
Moldejazz satser på mest mulig økologisk og lokalprodusert mat i egen restaurant- og cateringvirksomhet. Vi ønsker å formidle en forståelse av helhet i forholdet mellom menneske og natur. For oss hører kvalitetsmusikk og kvalitetsmat naturlig sammen.
Når vi velger økologisk mat får vi ikke bare produkter som smaker godt, men som gjør godt.
Økologisk landbruk verden over bygger på et felles verdigrunnlag. Dette omfatter økologiske, sosiale og økonomiske sider av matproduksjonen.
Ønsket om å utvikle et bærekraftig landbruk, basert på lokale og fornybare ressurser er den felles,
internasjonale drivkraften bak produksjonsmåten. Alle
mennesker på jorda har rett til nok mat av god
kvalitet. Samtidig må vi sikre ressursgrunnlaget for våre etterkommere. Et etisk forsvarlig dyrehold og en
akseptabel arbeidssituasjon for gardbrukere og landarbeidere er også viktige mål.
Når du spiser økologisk mat på festivalen, støtter du
samtidig opp om de viktige verdiene som denne produksjonsmåten står for.
Sammen med vår samarbeidspartnere og Oikos serverer
Moldejazz grønn mat til blå toner.
www.debio.no www.oikos.no
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|