Søk:
Vår miljøprofil
ala00006.jpg
Grønn mat til blå toner


Moldejazz satser på mest mulig økologisk mat i egen restaurant- og cateringvirksomhet. Vi ønsker å formidle en forståelse av helhet i forholdet mellom menneske og natur. For oss hører kvalitetsmusikk og økologisk mat naturlig sammen.
Når vi velger økologisk mat får vi ikke bare produkter som smaker godt, men som gjør godt. Økologisk landbruk verden over bygger på et felles verdigrunnlag. Dette omfatter økologiske, sosiale og økonomiske sider av matproduksjonen.
Ønsket om å utvikle et bærekraftig landbruk, basert på lokale og fornybare ressurser er den felles, internasjonale drivkraften bak produksjonsmåten. Alle mennesker på jorda har rett til nok mat av god kvalitet. Samtidig må vi sikre ressursgrunnlaget for våre etterkommere. Et etisk forsvarlig dyrehold og en akseptabel arbeidssituasjon for gardbrukere og landarbeidere er også viktige mål.
Når du spiser økologisk mat på festivalen, støtter du samtidig opp om de viktige verdiene som denne produksjonsmåten står for.
Sammen med vår samarbeidspartner Mestergrillen og Oikos serverer Moldejazz grønn mat til blå toner. 

www.debio.no
www.oikos.no


Oikos_logo_CMYK.jpg
Utskriftvennlig versjon Del denne side