Hjelp til tilreisende publikum

Hva gjør du når du vil til Moldejazz og byhotellene er fulle? Sjekk ut vår tipsside for overnatting og transport under festivaluken!


Hvor kan jeg bo når hotellene er fulle? Hvordan kommer jeg dit? Hva skal ungen gjøre når mor er på konsert? Kanskje finner du noe av svarene her!

En rekke spørsmål reiser seg når byhotellene er fulle og ting ikke lenger ser riktig så enkelt ut for den som kommer. Men det er fullt ut mulig å bo komfortabelt utenfor selv byen - med bussforbindelser og aktiviteter for de i familien som kanskje ikke er like hekta på jazz.

Denne siden er en samleside over reiselivsinformasjon knyttet til Molde og omegn. Her finner du oversikt over overnattingssteder innenfor ulike avstander til byen og  hvordan du kommer deg dit.  Du finner også linker til sider som kan være nyttige i planleggingen av oppholdet.

En meget nyttig samleside over overnatting, transport, aktiviteter mm. finner du på www.visitmolde.com
Denne siden er også utgangspunkt for den listen vi har laget med oversikt over overnattingstilbud koblet med ulike transportmåter. Her har vi også satt inn ca. avstander fra Molde sentrum til stedene og hvilken type transport du kan benytte. Litt lenger ned på siden finner du linker til de vanligste transportørene. Denne listen er laget i exel, og du kan laste den ned her:
download  Liste overnatting 05


Det kan være greit å få siste oppdaterte buss, fly og fergeruter - her er linkene:

www.braathens.no  eller www.sas.no 

Flybuss fra flyplassen til byene - bruk 177-opplysningen eller se Flybussen på nett.

177 på Nett - buss i Moldeområdet og melleom byene i fylket + Trondheim, eller ring Ruteopplysning på 177. Du kan også få ruteopplysninger på SMS - send til 2177. Bybussene i Molde kjører også nattruter under festivaluken til noen steder utenfor byen.

Fr TIMEkspressen kjører mellom byene i Møre og Romsdal åpne ruter - bruk 177-opplysningen for rutetider eller se TIMEkspressens Nettsider.

Atlantic Auto kjører buss i ytre strøk utenfor Molde, ring Ruteopplysningen på 177 - de dekker også all annen transport i Møre og Romsdal.

Skal du benytte ferge - sjekk www.fjord1.no, også her kan du ringe ruteopplysning på 177.
  
 
  
       


Spillesteder
Frivillige
Organisasjon
Linker
Bodutleie
Internt 2005
REISEINFO
Innkvartering
Tips til publikum
JAZZLOGEN
Velkommen tilbake 17.-22. juli 2006!