MOLDEJAZZ

Moldejazz - hvem er vi?

Moldejazz ble etablert i 1961 - siden den gang har festivalen vært arrangert årlig. Men hva skjuler seg bak fasaden? Her kan du lese litt om hvordan vi er bygget opp og fungerer.

Bruk linkene til venstre for å orientere deg.


Frivillige

Moldejazz gir deg mulighet til å jobbe i et sosialt miljø, få høre masse god musikk - og kanskje få erfaring fra et fagområde som du synes er spennende.
Hvert år deltar rundt 600 frivillige som funksjonær i en rekke ulike funksjoner - alt fra kontakt med gjestende musikere, effektsalg, transport og servering til rigging av scener eller som vakt. Lyder det fristende?

Eventyrlysten?

Her finner du mer informasjon om hvike komiteer Moldejazz har og hva de driver med. Dersom du finner noe av interesse, finner du et søknadsskjema i en av artiklene på samme side.

Dette kan du sende inn og fortelle hva du har mest lyst til å jobbe med. Litt nærmere festivalen vil komiteledere gå igjennom alle som sender inn sin interesse, og du vil da eventuelt bli kontaktet.

Behov for vakter og sjåfører
Til enkelte oppgaver kreves spesifikk bakgrunn, eksempelvis er Moldejazz interessert i folk med sertifikat for minibuss til artist-transport. Vi har pr dato mest behov for sjåfører med truck- eller maskinførerbevis til interntransport. I tillegg trenger vi flere vakter.

Les mer >>


Spillesteder
Frivillige
Organisasjon
Linker
Bodutleie
Internt 2005
REISEINFO
JAZZLOGEN
Velkommen tilbake 17.-22. juli 2006!