Kid Chocolate

Ytre Suløens Jass-ensemble + trompetstjerne fra New Orleans!

Publisert: 23.06.2017
Sist oppdatert: 23.06.2017 15:26

I forbindelse med bandets to konserter i det nye Magic Mirror-teltet under årets Moldejazz så henter Ytre Suløens Jass-ensemble trompeteren og sangeren Leon «Kid Chocolate» Brown fra New Orleans. 

Leon Brown, med artistnavnet «Kid Chocolate», er en stigende stjerne på New Orleans' funklende jazzhimmel. Det at han nylig ble engasjert som fast medlem i legenden Dr John sitt band er et bevis på det. 

Med Tricia Bouttè og Kid Chocolate i front vil Ytre Suløen virkelig bidra til å gi Magic Mirror-teltet den New Orleans-følelsen som festival-ledelsen ønsker at det skal ha. - Dette blir en bonus for alle som allerede har kjøpt billetter til Yte Suløen og en god grunn for de som kanskje syns de har hørt dem før å likevel få med seg denne spesielle hendelsen, sier festivalsjef Hans-Olav Solli.

Magic Mirror-teltet er lokalisert på Rådhusplassen midt i Molde og er et lekkert innredet telt i Art Noveau-stil. Det selges billetter med og uten mat. Calle Fegth vil servere sin egen Jambalaya som han har vært i New Orleans og hentet inspirasjon til. Den musikalske hovedretten vil i tillegg til Ytre Suløen bestå av det spennende nye Molde-bekjentskapet Ranky Tanky fra Sør-Carolina i USA og et gjenforent Dixi, det superpopulære tradjazzbandet med bl a Daniel Herskedal og Hayden Powell.

Del: 
Spotify