event-510
Elvic Kongolo
Konserter
Elvic Kongolo
Tirsdag 19. juli 13:30

Det finnes neppe en bedre måte å starte langhelgen på enn å danse til Congo-funk til rytmene fra Elvic Kongolo og hans live-band. Det blir heftig, groovy og fet stemning. Rett og slett et show du aldri vil glemme. 

Oslobaserte og slottsfjell festival aktuelle Elvic henter mye av sin inspirasjon fra sin Kongolesiske opprinnelse. Han synger egenkomponerte låter i sjangeren “Congo-funk” – en miks av kongolesiske rytmer og funk. 

Musikken er bygget på sjel, fengende rytmer og sterke tekster på engelsk, norsk og fransk. Elvic er en energipakke, som vil spre glede og positiv energi gjennom musikken. Han har blitt spådd en lysende fremtid i musikkbransjen, og leverer rå live-opptredener – en skikkelig entertainer. 

I februar slapp Elvic Kongolo debut-singelen “Lets get together», som ble rost opp i skyene av P3 Urørt. Singelen sørget for at han ble en av demoartistene som fikk spille på Sjoggfest, kulturfestivalen under ungdoms-OL 2016 i Lillehammer. 

Låta har blitt godt mottatt flere steder. Av Studentradioen i Bergen ble den A-listet i en uke, og Dusken.no beskrev den slik: «Let’s Get Together er en funky, energisk og dansbar låt som stadig tas til nye høyder. Afrikanske rytmer, språkcocktail og 10/10 på stemningsskalaen!”  «Vi vil gi publikum en eventyrlig og uforglemmelig konsert, spre vårt budskap og få folk til å danse” – Elvic Kongolo. Kom og dans Congo-funk med Elvic! 

 

Sondre Mæland - Bass

Øyvind Aune – Key

Ole Bendik - Trommer

Elon Djuma - Perkusjon

Øyvind Eliassen - Gitar

Ingrid Sæbø - Saksofon

Leif Peter - Trombone

Berthina Kayembe - kor 

Birgit Helvilg - kor  

Audun Haave Reknes - key

Elvic Kongolo - vokalist 

Olivier Mukuta – TM