event-507
Elly
Konserter
Elly
Mandag 18. juli 14:15

"Det mest bemerkelsesverdige med Elly er stemmen" (Trygve Lundemo, Adresseavisen) - Du kan oppleve henne solo i Alexandraparken 18. juli!

Ellys vokale- og musikalske landskap er tidløst, varmt og dynamisk. Stemmen karakteriseres som en ”one of a kind”, en lyd som er både original, empatisk og lite jålete. 

Tilstedeværelse, kjærlighet og savn - fredfullhet og harmoni - visjoner og drømmer, er noe av det Elly synger om i sine tekster. Av de store inspirasjonskildene referer hun til sangere hun opplever har en unik autentisk fremtoning, bl.a Adele, Laleh, Lizz Wright, Joni Mitchell, Bonnie Raitt og norske Kari Bremnes.

Til tross for ung alder har Saulandsjenta fått tid til å gjøre mye, en liten karrierehistorie som etter hvert at blitt nokså mangfoldig. Elly har spilt på alt fra MONO til Moldejazz, Viser Ved Kanalen til Notodden Bluesfestival, Rockeklubben i Porsgrunn til Kongsberg- og Oslo Jazzfestival. I tillegg har hun spilt supportkonserter, bl.a. for; Rosanne Cash, Kari Bremnes, Beady Belle og Knut Reiersrud.

”Jeg har alltid latt meg inspirere av veldig mange sjangre. Selv om vi i dag kanskje er veldig opptatt av å kategorisere musikk, kjenner jeg selv et pådriv for å ikke la meg sjanger-båse så lett. Jeg har en oppfattelse av at lytterne har satt veldig stor pris på variasjonen som bor i bl.a. "Heal My Heart”.

Musikken treffer en vid aldersgruppe, og bærer en av sine største styrker i tidløsheten. I Ellys siste utgivelse ”To Somewhere Peaceful” er lydbildet luftig og har stor spennvidde, instrumenteringen er trofast og stabil og ikke minst spilles det slik at stemmen kommer veldig tydelig frem. Elly har helt fra starten av fått samarbeide med en bukett av dyktige musikere; bl.a. Anders Engen (produsent - "To Somewhere Peaceful"), Audun Erlien, Bjørn Klakegg, Knut Reiersrud, sangtekstforfatter Jeff Wasserman og Fleetwood Mac legenden Jeremy Spencer. Resultatet har munnet ut i to kritikerroste album. Albuminnspillingen av debuten ”Heal My Heart” startet i en alder av 18 år. 

- Denne musikken våger å bruke mange farger og det gjør den anvendelig for en rekke konsertarenaer.

Ellen Marie Løkslid - vokal & wurlitzer

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=rJIuj9wBBQU

 

https://www.facebook.com/ellenmarielokslid/

 

http://www.ellymusic.no/