Moldejazz funksjonær foto Petter Sele

Alltid hyggelig med blide folk i døra! Her fra Plassen. Foto Petter Sele.

Vi trenger flere funksjonærer.

Publisert: 27.06.2016
Sist oppdatert: 29.06.2016 09:39

Vil du bli med på å lage Moldejazz? Vi kaller det gjerne et fornøyelig sirkus, og vi trenger flere armer, bein og hoder!

Vi trenger flere funksjonærer i mange komiteer, men det er i de store komitéene det er størst behov. Om man er rett under 18 år, voksen eller er pensjonist med litt tid til overs, hos oss er alle hjertelig velkommen til å jobbe frivillig.

Jazzbutikken: En spennende, lærerik og ansvarsfull jobb der man er mye i kontakt med publikum. Jobben omfatter salg av effekter og billetter, dørsalg og scanning av billetter ved inngang til konsertsted. Man kommer tett på publikum og opplevelsene. God vaktordning settes opp i forkant av festivalen.  

Vakt/Vertskap: Finnes på alle våre spillesteder, og har service og informasjonsfunksjon overfor publikum samt sikring av rømningsveier som oppgave. En viktig og gøy jobb der man kommer tett på kjernen vår - konsertene og folkelivet.

Catering: Enkel tilbereding og leverer mat og drikke til artisters backstage og funksjonærers matstasjoner. Her trenger vi også de som kan kjøre bil i forbindelse med levering til spillestedene og funksjonærer. En herlig gjeng!

Arenabygging: Her kan man lære mye! I denne komiteen har man sjansen til å få delta på mye forskjellig innen skilt og profilering, rigging og teknisk transport. Arenabygging foregår i hovedsak foran og på scenene (telt, sperremateriell, tribuner, skilting, lossing og lasting, flytting). Fysisk arbeid, med andre ord. Denne gjengen er fantastisk løsningsorientert!

Det er 18- årsgrense i Artistservice og Artisttransport.

Alle som vil og kan, oppfordres til å bli med som funksjonærer. Frivillig arbeid er noe som tar seg veldig pent ut på en CV, man møter mange hyggelige mennesker, stifter nye bekjentskaper, utvider nettverket sitt, lærer mye og ikke minst - får muligheten til å gå på mange flotte konserter!  Alle funksjonærer kan også dra på en lunsj på Hjertøya, en vakker opplevelse i hyggelig lag med andre festivalarbeidere - og av og til artister. Vi har funksjonærkro på Reknes gjennom hele festivaluka. Vi avslutter festivalen med en felles funksjonærfest søndag 24. juli på Plassen.

Vi har mange funksjonærer som har jobbet i «hvemvethvormangeår», kan det være noe med de gode miljøene i komitéene? ;)

Les mer om å bli funksjonær her... og meld deg til tjeneste!  

Del: 
Spotify