reflections_in_cosmo_dette.gif

Verdenspremiere på Moldejazz

Tekst: Pål Buset
Publisert: 03.07.2014 - Sist oppdatert: 14.07.2014 10:35

Besøk Reflections in Cosmo i studio

I disse dager er den nye superkvartetten Reflections in Cosmo i studio i Trondheim. Dette er så langt det første verden får se og høre fra Kjetil Møster (saksofoner), Ståle Storløkken (tangenter), Hans Magnus "Snah" Ryan (gitarer) og Thomas Strønen (trommer) nye prosjekt. Verdenspremieren blir under Moldejazz, onsdag 16. juli kl. 24.00 i Teatret vårt (Plassen).
(Teksten fortsetter under videoen.)
I følge Thomas Strønen er medlemmene i kvartetten musikere med gjensidig beundring, så vel som et stort sjangermessig spenn.
- Jeg snakka en del med Ståle (Storløkken) om at vi hadde lyst til å sette sammen et nytt samarbeid. Vi har jo spilt sammen i diverse prosjekter før, men ville gjøre noe nytt som ikke er kan puttes i samme bås som de andre prosjektene våre, sier Strønen.
- Vi kom fram til at vi ville gjøre noe fritt, men også låtstrukturert. Kort sagt noe sjangeroverskridende, elektrisk og groovy. At vi spurte Kjetil Møster og Hans Magnus Ryan, var ikke annet enn naturlig. Det er snakk om musikere vi har stor respekt for, og som i likhet med Ståle og jeg har bakgrunn fra mange ulike sjangere. I denne besetningen spenner vi over alt fra det frieste av det frie via hip hop og pop til progressiv rock.
(Teksten fortsetter under videoen.)
Fram til nå har det vært opp til fantasien å forestille seg Reflection in Cosmo, men nå har vi altså blitt litt klokere, og i Teateret vårt ved midnatt onsdag 16. juli, er det klart for en aldri så liten musikalsk åpenbaring.
Del: 
Logo: Instagram Instagram #moldejazz
Logo: Spotify Spotify
Logo: Spotify WiMP