BillettPortalen_logo_soft.png

Moldejazz skifter billettsystem

Publisert: 07.12.2014 - Sist oppdatert: 17.12.2014 15:09

Moldejazz vil fra nå av benytte Billettportalen/Venuepoint AS som sin salgskanal for billetter.

Fra i dag av vil vårt billettsalg gå gjennom Billettportalen.

"Venuepoint AS er en norsk virksomhet, som bygger på danske Billettlugen.dk. Til grunn ligger ideen om å gjøre det enklere og mer inspirerende å kjøpe billetter. Vi legger derfor mye arbeid i å informere om de enkelte arrangementer samtidig som vi har gjort det enklere å bestille billetter.
Selskapet eies av Nordisk Film, som utover Venuepoint AS også eier billettselskapet Venuepoint AB i Sverige og Billetlugen.dk i Danmark. Venuepoint AS tilbyr og håndterer all service i forbindelse med formidling av billetter.

Vi utvikler og driver et billettsystem.
Vi selger billetter for arrangører, teatre og spillesteder.
Vi printer og pakker billetter til forsendelse pr post med en unik sikkerhetsløsning, som sikrer at kunden ikke løper risiko ved forsendelsen.
Vi har et kundesenter som er åpent mandag-fredag fra kl. 10 - 17.
Vi gjennomfører abonnements- eller medlemsordninger for klubber og foreninger.
Vi selger billetter til utenlandske begivenheter.
Vi utvikler og håndterer adgangskontroll for arrangører, stadioner og festivaler"

Helt siden huset Plassen var på idestadiet har tanken vært at alle institusjoner som holder til i huset skulle samles på felles plattformer, blant annet gjennom felles billettsystem. Etter hvert vil du kunne kjøpe billetter til Moldejazz også i Plassens billettluke i 1. etage. Teatret Vårt, Storyville Jazz Club og Bjørnsonfestivalen er allerede brukere av Billettportalen. Nå vil det være digitalt salg med "print at home"- billetter eller via Billettportalen.no / tel.: 04612 alle hverdager mellom kl. 10 og 17. Vær oppmerksom på, at det her tilkommer et ekspedisjonsgebyr på kr.15 pr. ekspedisjon. Du kan også kjøpe billetter på alle Narvesen og 7eleven-kiosker med billettsalg.

Andre brukere av Billettportalen er blant annet Den Norske Opera & Ballett, Slottsfjell-festivalen og Bærum Kulturhus. Les mer om Billettportalen/Venuepoint her...

Del: 
Logo: Instagram Instagram #moldejazz
Logo: Spotify Spotify
Logo: Spotify WiMP