C_KurtElling-Photo_by_Anna_Webber3256_R_v2.jpg

Kurt Elling Foto: Anna Webber

Silje Nergaard blir Kurt Ellings duettpartner.

Publisert: 26.06.2015 - Sist oppdatert: 26.06.2015 11:41

Helt siden Kurt Elling ble bekreftet til årets Moldejazz har det vært hentydet at han ønsket seg en kvinnelig norsk duettpartner. Nå er det klart at dette blir en av Norges mest folkekjære sangere, Silje Nergaard. Det passer også svært godt da Kurt og Silje synger duetten «The Dance Floor» sammen på Siljes nyeste plate «Chain of Days». De to har aldri møttes og aldri snakket sammen, derfor blir vokalmøtet mellom dem på Moldejazz 2015 veldig spesielt.

Moderne teknologi og muligheten av å utveksle lydfiler over internett muliggjorde at de kunne synge duett med hverandre uten å faktisk møtes. Kurt Elling og Silje Nergaard ser imidlertid veldig mye frem til å møtes og fremføre duetten for et publikum.

I et intervju med Romsdals Budstikke omtaler de to hverandre i svært rosende ordelag. - Han har en fantastisk stemme med stor spennvidde, sier Silje om Kurt Elling. Kurt på sin side roser både Siljes vakre stemme og hennes låtskrivertalent. Silje Nergaard forteller videre til RB at hun har vært fan av Kurt Elling i mange år, men har ikke hørt ham live. Duettmøtet blir dermed også den første konserten hun får anledning til å høre ham.

At dette skjer på Moldejazz gir det hele en ekstra dimensjon, det var her Silje Nergaard ble oppdaget da hun deltok på jam i 1984.


For de som allerede har kjøpt billett til Kurt Elling-konserten i Teatret Vårt på Plassen tirsdag 14. juli kl 20:00 blir Silje Nergaards gjesteopptreden en stor bonus. For det resterende publikum, enda en god grunn til å kjøpe billett.


For ytterligere informasjon kontakt: Daglig leder i Moldejazz, Hans-Olav Solli - tlf 948 26 305.

Her kan du høre duetten "The Dance Floor" mellom Silje Nergaard og Kurt Elling.

Del: 
Logo: Instagram Instagram #moldejazz
Logo: Spotify Spotify
Logo: Spotify WiMP