Flere nyheter
Moldejazz_logo_MIJF_pos.png

Anders Eriksson og Moldejazz skiller lag


Anders Eriksson og Moldejazz har kommet til en gjensidig forståelse på at man er uenig i sentrale veivalg med hensyn på hvordan jazzfestivalen skal drives videre. Partene har derfor funnet ut at den mest fornuftige løsningen er at man skiller lag.
- Jeg har hatt et interessant år som leder av festivalen, men erkjenner at vi er uenig i en del sentrale veivalg, og at det derfor er riktig og fornuftig for begge parter at våre veier skilles nå, sier Anders Eriksson. - Jeg har satt pris på samarbeidet med personalet og de frivillige og ønsker dem lykke til videre, fortsetter Eriksson.


- Det er en oppfatning på begge sider om at vi er uenig i hvordan vi skal utvikle festivalen. Strategidiskusjonen og detaljene i dette er ikke noe vi går ut med nå, men vi konstaterer at vi har ulike oppfatninger. Partene er blitt enig om at vi ikke ønsker at en slik uenighet blir dratt med videre i arbeidet med Molde International Jazz Festival, sier styreleder Ingrid Kvande.

Arbeidet med neste års festival er i gang, og partene er derfor enig om at det er fornuftig at man avslutter samarbeidet nå.


Spørsmål kan rettes til styreleder Ingrid Kvande 97693001, eller nestleder i styret, Torgeir Dahl 90850795