Flere nyheter
Daniel & Emilie Moldejazz 2021
Foto: Daniel Herskedal - Knut Aaserud  |  Emilie Nicolas - Rumi Baumann

Daniel Herskedal feat. Emilie Nicolas til Moldejazz

Fersk Spellemannvinner Daniel Herskedal kommer med sitt nye verk «Out of The Fog» til årets festival. 

I 2020 feiret vi festival nr. 60, i 2021 runder festivalen 60 år - og vi fortsetter feiringen!


Det er en glede å ønske Daniel Herskedal velkommen tilbake til Moldejazz med sitt nyskrevne «Out of The fog» med Emilie Nicolas på vokal. 

For Daniel har det så langt i karrieren vært vesentlig å knytte til seg musikere med sterke personlige uttrykk og la de sette sitt preg på- og forme hans musikk. Bestillingsverk for BBC Concert Orchestra, Marinemusikken, Moskvapatriarkatets mannskor, samt samarbeid med jazzmusikere, folkemusikere, klassiske- og samiske musikere forteller noe om spennet i uttrykk og kilder. Likevel har Daniel en særegenhet og klar identitet både som komponist og musiker.

Den allsidige og nyskapende komponisten og tubaisten Daniel Herskedal skal nå ta oss med på en helt ny musikalsk reise i Molde Domkirke 22. juli.

Billetter i salg nå. På grunn av gjeldende avstandsregler er det et redusert antall billetter tilgjengelig, hint, hint ;)

Tidligere har vi lagt ut billetter til følgende artister: Ellen Andrea Wang Trio // Trondheim Jazzorkester & Gurls // Jaga Jazzist // Ola Kvernberg Steamdome vol 2 // Steinar Raknes & The STILLHOUSE band - Valkyrien Allstars og Ane Brun.

Konserten er et samarbeid med Jazzfest.

Bli_funksjonaer_flyer_plakat_2019.jpg
Vi gjennomførte i 2020, og gleder oss over å kunne ønske de frivillige tilbake i 2021. Det ble mange nyttige erfaringer i fjor, som gir et godt kunnskapsgrunnlag på veien videre.

Moldejazz følger de til en hver tid gjeldende smittevernregler, og har eget planverk for festivalen som følges av alle involverte.
Opplæring/gjennomgang med alle frivillige blir gjort ved oppstart for å sikre en trygg gjennomføring.Les mer om oss, og søk deg inn her!
App_moldejazz2020
Last ned på App Store / Google Play