Funksjonær

Vil du oppleve Moldejazz fra innsiden? Moldejazz er et stort og fornøyelig sirkus. Det kan uten tvil være hektiske dager som funksjonær, men det er likevel en fantastisk opplevelse. Utrolige musikkopplevelser, mange spennende festivalvenner og nyttig erfaring innen musikk- og festivalproduksjon er noe av det vi kan friste med.

Moldejazz startet i 1961 som en liten weekendfestival, og har siden da vokst seg til å bli en stor festival. Fra normalt å være en administrasjon på ca. seks personer vokser vi til å bli nærmere 800 personer under festivaluka.

Vi åpner for funksjonærsøknader på nyåret!

Å være funksjonær under Moldejazz er en herlig kombinasjon av gode musikkopplevelser, nye vennskap og til dels mye arbeid i en hektisk, men inspirerende setting. Vi tar imot store internasjonale og nasjonale artister, og opptil 80.000-100.000 mennesker kommer til byen. Med et så enormt trykk, sier det seg selv at vi er svært avhengig av den fantastiske innsatsen som de frivillige bidrar med. Men til tross for en del nedlagte arbeidstimer, en hver skal også ha tid til å nyte.

Hva kan du forvente av oss?
Moldejazz forplikter seg til å ta godt i mot deg, og gi deg den nødvendige opplæringen du trenger for å gjøre jobben din. Vi skal gi deg en overkommelig mengde arbeid, slik at du får tid til å nyte festivalgodene dine. Som frivillig er du forsikret gjennom Moldejazz forsikringsavtale, og Moldejazz forplikter seg til at alle arbeidsoppgaver gjøres i henhold til arbeidsmiljøloven.

Hva forventer Moldejazz av deg?
Som frivillig funksjonær, representerer du Moldejazz i møtet med artister, sponsorer, presse, publikum og publikum forøvrig. Festivalen er kjent for å være en av de mest intime og vennlige festivaler i verden, og det er denne beskrivelsen du skal bidra til å holde ved like. Det forventes at du opptrer som en god representant og at du setter ditt preg på festivalen på en best mulig måte. Med et så stort apparat i sving er det svært viktig at alle følger sine arbeidsinstrukser og møter til tildelte vakter. Selv om dette er ulønnet, frivillig arbeid, ber vi deg om at du forholder til din komitéleder/arbeidsleder, som du ville gjort i et vanlig arbeidsforhold.


Hva kan du jobbe med? Les mer i vår komitéoversikt

Arbeidsvilkårene må leses. I det du søker deg som funksjonær har du godkjent vilkårene.

Registreringsskjema (åpnes på nyåret)

Dersom du har spørsmål angående rekruttering kan du sende en e-post til rekruttering@moldejazz.no